Aanbod

Aanbod

Psychologische ondersteuning

Een psycholoog beluistert uw vragen, zorgen en twijfels en zoekt samen met u naar lichtpunten in uw situatie. Ook voor personen met dementie en hun familieleden.

CAPE_gesprek

CAPE biedt verschillende diensten aan. U kunt van elke dienst afzonderlijk gebruik maken volgens uw noden. 

U hoeft zich niet te verplaatsen. Alle zorgverleners komen bij u thuis als u dit wenst.

Ergotherapie aan huis

De ergotherapeut geeft tips om uw dagelijkse activiteiten thuis zo zelfstandig en veilig mogelijk uit te voeren. Ook kunt u bij de ergotherapeut terecht voor persoonlijk advies over hulpmiddelen, hef- en tiltechnieken, revalidatie, veiligheid in huis en kleine of grotere woningaanpassingen.

Casemanagement

Wilt u betere afspraken tussen de verschillende mensen of diensten die thuis voor u zorgen? Heeft u vragen over de organisatie van uw zorg thuis? Een deskundige brengt alle betrokkenen rond de tafel en zorgt voor een goede afstemming.

Nachtzorg

Betrouwbare nachtzorg kan het verschil maken om langer thuis te blijven. U kunt rekenen op een zorgkundige / verpleegkundige die de nacht helpt overbruggen met de nodige zorgen. Meer informatie.

Infosessies en ontmoetingsgroepen

Goed geïnformeerd zijn helpt om de juiste beslissingen te nemen in uw zorg. Ook de ontmoeting met lotgenoten brengt vaak steun. In uw buurt organiseert CAPE daarom infosessies en ontmoetingsmomenten.